Wij zijn ontzettend trots dat we binnen een jaar na onze opening op plek 61 van de Koffie Top 100 2016 staan. Lees hieronder het verslag van de jury:

We schreven het elders al: met zo veel aanbod van zaken in de Koffie Top 100, moet je er in Zwolle extra hard aan trekken. Dat gebeurt gelukkig ook bij Pistache op het Eiland in de Overijsselse hoofdstad.

Pistache is een mooi voorbeeld van blurring: mode, lifestyleproducten en koffie in één. Zelf noemen ze zich dan ook ‘Mixstore’. Voor de koffie zien we hier vrolijke en kundige medewerkers die de gastvrijheid in het dna lijken te hebben, de aandacht voor de gasten is top.

De koffie sluit hier goed bij aan. Als we een espresso voorgeschoteld krijgen, zien we een prima kop. De crema sluit goed en is niet te dik, wel lekker stroperig. We beschouwen het als een standaard Italiaanse espresso; het bitter overheerst, maar toch is er iets zuur te proeven. De presentatie is – evenals bij de lungo en de cappuccino – mooi en netjes met een glaasje water. Over zowel het soort koffie als over het water wordt uitleg gegeven.

Klik hier voor onze vermelding