Ben jij ons nieuwe koffie talent én sta jij straks bij Pistache of met onze Espresso-auto te shinen met jouw latte art kunsten?

Waar bijt jij je in vast?
De Koffiebar bij Pistache in Zwolle is uniek, een hippe locatie met passie voor koffie en lekker eten. Als Barista bij Pistache ben jij het visitekaartje van onze koffiebar. Jij weet op een enthousiaste en creatieve manier de mooiste koffies te presenteren. Of het nu gaat om een latte macchiato of een dubbele espresso, jij draait er je hand niet voor om.

Jouw communicatieve vaardigheden komen uitstekend van pas om onze gasten de ideale beleving te bezorgen. Latte art is voor jou niets nieuws, òf je vindt het waanzinnig interessant om het te gaan leren. Ook vind je het leuk om onze heerlijke lunchgerechten te bereiden aan de speciale lunchbar. Uiteraard zorg je voor een schone en opgeruimde werkplek.

Wie ben je?
– Jij bent gecertificeerd Barista of je zou dit graag willen worden. Je hebt in ieder geval wel al enige ervaring in het maken van mooie koffies.
– Gastgerichtheid zit in je genen.
– Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig.
– Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, ‘s avonds en in het weekend is voor jou geen probleem.
– Je bent woonachtig in (omgeving) Zwolle.

Wat bieden wij jou?
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Pistache aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een functie met nog meer verantwoordelijkheid.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan door een mail te sturen, inclusief CV, naar info@pistache-zwolle.nl