Pistache gaat verhuizen! Naar het pand aan de overkant, de voormalige It’s vestiging. Nog groter en daarom met meer mogelijkheden om continue te vernieuwen en te blijven verrassen. Pistache opent de nieuwe deuren op zaterdag 30 september 2017. Tot die tijd blijft Pistache gewoon open op de huidige locatie.

Vernieuwen

Mixstore Pistache zet een hoge standaard in het nieuwe winkelen: shoppen, persoonlijke verzorging, sport, ontspanning en cultuur in een zinderende mix. Je vindt er een doordachte mix van trendy toppers en kleine, opkomende merken. Veelal duurzaam geproduceerd en met eerlijke prijzen. De waardering van het publiek is groot. Dat stimuleert eigenaren Annemarieke Grootoonk en Hylke Thiry om te blijven vernieuwen. ‘Wij zijn graag trendsettend. Onlangs waren we in Den Bosch, Antwerpen, Rotterdam en Berlijn om nieuwe concepten te zien en te beleven. Inspiratie opdoen om Pistache door te ontwikkelen en onze gasten te blijven verrassen.’ Ze zijn de tijdelijkheid en de pop–up fase al lang ontstegen. Pistache is een normale winkel, maar dan wel een heel bijzondere..

Verhuizen.

Op zaterdag 30 september 2017 is het zover, dan opent het vernieuwde Pistache haar deuren. Tot die tijd blijft Pistache gewoon open in het huidige pand. De nieuwe winkel biedt Pistache 300 m2 extra ruimte. De grootte van de winkel en met name de ruimte op de bovenverdieping biedt Pistache de mogelijkheden om te blijven vernieuwen, om nieuwe merken aan te trekken en om continue door te ontwikkelen. Annemarieke: ‘ In landelijke media zoals in Marie Claire, in Linda en recent ook in het nieuwe magazine van Chantal Jansen worden we een van de pareltjes genoemd voor shoppend Nederland. Die erkenning en waardering willen we graag vasthouden en daarom zijn we voortdurend in beweging en openen we figuurlijk onze nieuwe deuren. Met als vaste Pistache-waarden: eerlijk, duurzaam, verrassend.’