Leuke vermelding op Yellow lemon tree

Twijfel jij nog om een keertje naar Zwolle te komen? Na het lezen van dit artikel over hotspots in Zwolle is dat niet meer nodig. Natuurlijk vinden wij het helemaal leuk dat we als een van de hotspots worden genoemd.

Lees hier het hele artikel
https://www.yellowlemontreeblog.com/hotspots-zwolle/

 

Gezocht: Medewerker bediening

Gezocht: medewerker bediening Wegens toenemende drukte is ons team op zoek naar een parttime medewerker bediening in onze koffiebar. Naast het serveren van heerlijke illy koffie help je ook mee met het bereiden van onze lunchgerechten. Wij zoeken: Een enthousiaste...

Lees meer

Openingstijden:
Maandag 
van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 
van 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag
van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 
van 9.30 tot 17.00 uur

Contact:
Telefoon
038 303 16 32
E-mail
info@pistache-zwolle.nl

Aankomend Event: