We hebben een nieuwe menukaart!

Naast de bestaande gerechten introduceren wij een aantal nieuwe lunchgerechten zoals heerlijk brood met Pulled Pork of wat denk je van een echt Hotdogs? Kortom reden genoeg om snel weer bij ons te komen lunchen.

Uitgebreide Slowkoffie
Bij slow coffee wordt heet water op versgemalen koffie in een filter geschonken. Goed voor 2 mokken koffie. Voor deze koffie gebruiken wij de unieke karakters van Pure Africa Coffee: De wildebras uit Djimmah, Ethiopië, De allemansvriend uit Sidamo, Ethiopië, De lichtgewicht uit Kigoma, Rwanda, De bergkoning uit Limu of De vurige krijger uit Rugombo, Burundi, Ethiopië

Bekijk hier onze menukaart

 

 

Openingstijden:
Maandag 
van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 
van 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag
van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 
van 9.30 tot 17.00 uur

Contact:
Telefoon
038 303 16 32
E-mail
info@pistache-zwolle.nl

Aankomend Event: