We hebben een nieuwe menukaart!

Naast de bestaande gerechten introduceren wij een aantal nieuwe lunchgerechten zoals heerlijk brood met Pulled Pork of wat denk je van een echt Hotdogs? Kortom reden genoeg om snel weer bij ons te komen lunchen.

Uitgebreide Slowkoffie
Bij slow coffee wordt heet water op versgemalen koffie in een filter geschonken. Goed voor 2 mokken koffie. Voor deze koffie gebruiken wij de unieke karakters van Pure Africa Coffee: De wildebras uit Djimmah, Ethiopië, De allemansvriend uit Sidamo, Ethiopië, De lichtgewicht uit Kigoma, Rwanda, De bergkoning uit Limu of De vurige krijger uit Rugombo, Burundi, Ethiopië

Bekijk hier onze menukaart

 

 

Vacature!

Ben jij ons nieuwe collega én sta jij straks bij Pistache onze uitgebreide collectie fashion, lifestyle en foodproducten te verkopen? Waar bijt jij je in vast? De Mixstore Pistache in Zwolle is uniek, een hippe locatie met een doordachte mix van trendy toppers en...

Lees meer

Trots op Zwolle!

Met enige trots is Pistache gevestigd in Zwolle, een bruisende Hanzestad waar het leven gevierd wordt. Binnen de oude stadsmuren ontdek je een veelheid aan cultureel en culinair aanbod. Talloze festivals, de culinaire top van Nederland, spraakmakende...

Lees meer

Pistache mixed-up Party Winter editie

Pistache Mixed-up party! Op woensdag 13 december organiseren wij voor het eerst een Mixed-up party. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. We bieden je een leuk gevarieerd programma aan: Van 19.00 tot 19.30 uur Ontvangst met heerlijke bubbels Tussen 19.30 en 22.00...

Lees meer

Hotspots in Zwolle

Leuke vermelding op Yellow lemon tree Twijfel jij nog om een keertje naar Zwolle te komen? Na het lezen van dit artikel over hotspots in Zwolle is dat niet meer nodig. Natuurlijk vinden wij het helemaal leuk dat we als een van de hotspots worden genoemd. Lees hier het...

Lees meer

Openingstijden:
Maandag 
van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 
van 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag
van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 
van 9.30 tot 17.00 uur

Contact:
Telefoon
038 303 16 32
E-mail
info@pistache-zwolle.nl

Aankomend Event:

Koffietraining – donderdag 8 maart

Koffietraining ‘de Meesterhand van de Barista’ Goede ingrediënten en instrumenten garanderen nog niet de perfecte kop koffie. Want de hand van de meester, de barista, kan een espresso of cappuccino maken of breken, zelfs op het laatste moment. Maak je eigen cappuccino...