Koffietraining ‘de Meesterhand van de Barista’
Goede ingrediënten en instrumenten garanderen nog niet de perfecte kop koffie. Want de hand van de meester, de barista,
kan een espresso of cappuccino maken of breken, zelfs op het laatste moment.

Maak je eigen cappuccino
In deze training ga je zelf aan de slag met de molen, espressomachine en melk, onder begeleiding van een professionele Barista. Aan het einde van de training proef je precies of jij als een echte barista smaak en kunst (latte art) met elkaar kunt combineren.

Meer informatie
Datum: donderdag 11 januari 2018
Tijd: van 19.30 tot ± 21.00 uur.
Kosten: 45,00 per persoon.
Deelname: minimaal 4, maximaal 6 personen
Aanmelden: info@pistache-zwolle.nl

 

Schik je eigen bloomon bos – donderdag 18 januari

'Het lijkt simpel, maar het is nog een hele kunst om je bloemen helemaal ‘picture perfect’ in hun vaas te krijgen. Het mooie is: schikken kun je leren! Af en toe delen onze pro’s hun geheimen met een select gezelschap. Wil jij daar bij zijn? Meld je dan aan voor de...

Lees meer

Pistache mixed-up Party Winter editie

Pistache Mixed-up party! Op woensdag 13 december organiseren wij voor het eerst een Mixed-up party. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. We bieden je een leuk gevarieerd programma aan: Van 19.00 tot 19.30 uur Ontvangst met heerlijke bubbels Tussen 19.30 en 22.00...

Lees meer

22 december Winter BBQ

Foodfestival Winter BBQ Zwolle Op 22 december vormt het Eiland in Zwolle het decor voor Zwolle’s tweede echte Winter BBQ! In verwarmde tenten zijn er live-optredens, foodtrucks met BBQ’s, vermaak voor jong en oud en een lekkere borrel. En mooie wijnen en...

Lees meer

Nieuwe menukaart!

We hebben een nieuwe menukaart! Naast de bestaande gerechten introduceren wij een aantal nieuwe lunchgerechten zoals heerlijk brood met Pulled Pork of wat denk je van een echt Hotdogs? Kortom reden genoeg om snel weer bij ons te komen lunchen. Uitgebreide Slowkoffie...

Lees meer

Openingstijden:
Maandag 
van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 
van 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag
van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 
van 9.30 tot 17.00 uur

Contact:
Telefoon
038 303 16 32
E-mail
info@pistache-zwolle.nl

Aankomend Event:

Schik je eigen bloomon bos – donderdag 18 januari

'Het lijkt simpel, maar het is nog een hele kunst om je bloemen helemaal ‘picture perfect’ in hun vaas te krijgen. Het mooie is: schikken kun je leren! Af en toe delen onze pro’s hun geheimen met een select gezelschap. Wil jij daar bij zijn? Meld je dan aan voor de...