Ben jij ons nieuwe collega én sta jij straks bij Pistache onze uitgebreide collectie fashion, lifestyle en foodproducten te verkopen?

Waar bijt jij je in vast?
De Mixstore Pistache in Zwolle is uniek, een hippe locatie met een doordachte mix van trendy toppers en kleine, opkomende merken. Van sieraden, boeken en gadgets tot muziek, lifestyle, food en fietsen. Als weekendhulp bij Pistache ben jij het visitekaartje van onze winkel. Jij weet op een enthousiaste en creatieve manier onze klanten te adviseren.

Of het nu gaat om een duurzame jeans of een mooi sieraard, jij draait er je hand niet voor om.

Jouw communicatieve vaardigheden komen uitstekend van pas om onze klanten de ideale beleving te bezorgen. Ook vind je het leuk om zelfstandig te werken en ben je in staat om makkelijk contact te leggen met onze bezoekers. Uiteraard ben je klantgericht en flexibel inzetbaar.

Wie ben je?
– Je bent per direct beschikbaar
– Je hebt aanwijsbare verkoopervaring
– Gastvrijheid zit in je genen.
– Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig.
– Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen, ‘s avonds en in het weekend is voor jou geen probleem.
– Je bent woonachtig in Zwolle.

Wat bieden wij jou?
Een baan van 24 tot 32 uur en wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Pistache aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een functie met nog meer verantwoordelijkheid.

Enthousiast?
Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan door een mail te sturen voor 8 februari 2018, inclusief CV, naar info@pistache-zwolle.nl

Trots op Zwolle!

Met enige trots is Pistache gevestigd in Zwolle, een bruisende Hanzestad waar het leven gevierd wordt. Binnen de oude stadsmuren ontdek je een veelheid aan cultureel en culinair aanbod. Talloze festivals, de culinaire top van Nederland, spraakmakende...

Lees meer

Pistache mixed-up Party Winter editie

Pistache Mixed-up party! Op woensdag 13 december organiseren wij voor het eerst een Mixed-up party. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. We bieden je een leuk gevarieerd programma aan: Van 19.00 tot 19.30 uur Ontvangst met heerlijke bubbels Tussen 19.30 en 22.00...

Lees meer

Nieuwe menukaart!

We hebben een nieuwe menukaart! Naast de bestaande gerechten introduceren wij een aantal nieuwe lunchgerechten zoals heerlijk brood met Pulled Pork of wat denk je van een echt Hotdogs? Kortom reden genoeg om snel weer bij ons te komen lunchen. Uitgebreide Slowkoffie...

Lees meer

Hotspots in Zwolle

Leuke vermelding op Yellow lemon tree Twijfel jij nog om een keertje naar Zwolle te komen? Na het lezen van dit artikel over hotspots in Zwolle is dat niet meer nodig. Natuurlijk vinden wij het helemaal leuk dat we als een van de hotspots worden genoemd. Lees hier het...

Lees meer

Openingstijden:
Maandag 
van 13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag, woensdag & vrijdag 
van 9.30 tot 17.30 uur
Donderdag
van 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 
van 9.30 tot 17.00 uur

Contact:
Telefoon
038 303 16 32
E-mail
info@pistache-zwolle.nl

Aankomend Event:

Koffietraining – donderdag 8 maart

Koffietraining ‘de Meesterhand van de Barista’ Goede ingrediënten en instrumenten garanderen nog niet de perfecte kop koffie. Want de hand van de meester, de barista, kan een espresso of cappuccino maken of breken, zelfs op het laatste moment. Maak je eigen cappuccino...